BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Saturday, February 13, 2010

DS Nizar...di Bukit Gantang...


ceramah ds Nizar di Dun Kuala Sepetang..kg Air Puteh..12hb...Feb

Siapa bilang orang Melayu sudah benci PR.?Orang Melayu sudah memihak kepada PR.Buktinya soal selidik Sinar Harian menyatakan 87 peratus masih menggap DS Nizar MB sah!

Taiping-12 Februari.
DS Nizar mengharapkan rakyat talkinkan UMNO sebuah parti yang rasuah,yang gagal membela rakyat.DS Nizar menyatakan demikian sewaktu mengakhiri ceramahnya di Air Putih,Jln Simpang-Penang.

PRU 13 inilah masanya kita PR menjahanamkan UMNO /BN.Selama lebih 52 tahun UMNO diberi peluang mentadbir negara mereka tidak menjaga rakyat.DS Nizar menegaskan UMNO yang membunuh tulisan Jawi.UMNO yang memperkenalkan PPSMI.

Di samping itu DS Nizar juga menyatakan kini rakyat semakin menyokong PR hasil keputusan 5-0 kes MB Mahkamah.DS Nizar menegaskan Sistem Kehakiman tidak dipercayai rakyat lagi.Beliau juga berasa DS Anwar juga akan mengalami nasib yang sama.Beliau juga meminta rakyat bersedia menghadapi kesedihan yang seterusnya.

Bagi DS Nizar peluang DS Anwar untuk dipenjara amat tinggi kerana mahkamah selalunya tidak berpihak kepada PR.Dengan kes DS Anwar yang pernah dipenjara 6 tahun sedangkan tidak didapati Azizan diliwat.Semuanya kini akan berlaku lagi menggunakan budak universiti yang gagal si Saiful.DS Nizar juga menyindir Saiful yang tidak mandi wajib,kerana kesan -kesan masih ada.Sedangkan digambarkan Saiful seorang yang warak.YDP,KC,Ust Akmal

Rakyat tidak melepaskan peluang ...beramah mesra

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails