BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Friday, July 8, 2011

KATAK BODOH PIANG.......

AWATLE KATAK INI SEMAKIN LAMA SEMAKIN BODOH..OOOI KATAK BODOH..DIMANA DERHAKANYA ..TAKNAMPAKKE umno DAN GENG HANG DERHAKA...BERSIH DITERIMA AGUNG YANG HANG ITU TAKDILAYAN KERANA AGUNG TAK MAU KATAK MASUK ISTANA BUAT BISING TAK TENTU PASAI..LAGI HANG BUKA MULUT SEMAKIN LAMA SEMAKIN BODOH HANG INI..PIIIIT.

ooooi hang tak malu ke mengaku pejuang insitusi Raja...katak KULIT TEBAL DAN LIAT

Ambiga derhaka titah Agong, dakwa Perkasa

July 08, 2011


KUALA LUMPUR, 8 Julai — Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali hari ini mendakwa Pengerusi Bersih 2.0 Datuk Ambiga Sreenevasen “menderhaka” kepada titah Yang di-Pertuan Agong Tunku Mizan Zainal Abidin kerana berkeras mahu mengadakan Himpunan Bersih 2.0 di Stadium Merdeka esok.

“Saya kesal dan dukacita Ambiga selaku Pengerusi Bersih 2.0 yang menghadap Yang di-Pertuan Agong dan sampai peringkat Agong bertitah, namun masih mahu buat di stadium.

“Bersih 2.0 boleh buat di Stadium Melawati, boleh buat perarakan di Jambatan Pulau Pinang... kenapa tak buat di sana? Apa tujuan dia (nak buat di Stadium Merdeka)? Nak tunjuk kepada dunia? Kenapa nak buat di Stadium Merdeka, ini jelas Ambiga tidak hormat dan taat kepada Agong, beliau penderhaka,” katanya pada sidang media di sini.

Katak Ibrahim (gambar)

, Ambiga tidak menggunakan peluang menemui Yang di-Pertuan Agong sebaliknya membelakangkan titah baginda.

“Semalam kita menghadap Yang di-Pertuan Agong yang mana kita tahu selama ini Perkasa yang mempertahankan institusi diraja, Ambiga diberi peluang tapi tidak menghormati Agong, beliau perempuan paling biadap.

“Beliau tidak erti budaya orang Asia dan orang Melayu,” katanya.

Himpunan Bersih 2.0 yang turut disokong Pakatan Rakyat dijangka akan meneruskan perhimpunan di Stadium Merdeka esok walaupun polis telah mengeluarkan arahan larangan semalam.

Malah polis juga telah menyenaraikan nama 91 individu yang tidak dibenarkan memasuki Kuala Lumpur esok termasuk Ibrahim, Ambiga dan Ketua Pemuda Umno Khary Jamaluddin.

Mereka dilarang memasuki Kuala Lumpur antara pukul 8 pagi dan 6 petang Sabtu ini sama ada berjalan kaki atau menaiki mana-mana kenderaaan termasuk bas dan kereta api

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails