BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Saturday, July 23, 2011

Negara Giler warna..satu satunya diseluruh DUNIA...

  • Bermula dari Hijau..Papan tanda Peteronas jadi mangsa ,wang rakyat jadi sandaran,papan tanda UMNo turut berubah jadi Hijau sebab dikhabarkan Ramalan tok Nujum dari India..
  • Dari hijau beralih angin ke Hitam atas Tajuk Black Perak..dikhabarkan warna hitam sama colour dgn muka siKetuanya..bukan Muka sama warna dgn Hitam.
  • Entah apakejadahnya Kuning mengambil tempat jadi igauan Pimpinan bertalam talam dari BN sehingga tersepok malu dan kemaluan bagaikan kepala kura masuk dalam sangkarnya bila terpandang baju siputeri England menyambut dgn berbaju kuning.
  • dudok tak dudok demam tak kebah yang dibawa dari England HITAM METALIK pulak bakal mengambil tempat..sehingga bakal menaikkan bil elktrik bulan depan yang memang dah sedia tinggi melangit kerana tak mau lena dalam kegelapan malam..
kalau ada yang berminat cari sendirile dimana pengedarnya sebab saya sendiri pun tak tahu lagi dimana agennya..


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails