BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Wednesday, June 16, 2010

ha ha siapa yang bercakap macam ini..?

Pengkhianat.pembodek dan entah apa pem lagi..yang bercakap soal orang lain bohong..haha haha haha lucu betoi si Zahrain..tengok muka lu kat cermin dululah oiiii....

Zahrain gelar Anwar 'Ketua Pembohong'
Jun 16, 10 5:54pm
Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, patut digelar "Ketua Pembohong" kerana sentiasa membuat pembohongan tanpa rasa malu demi mencapai hasratnya untuk berkuasa, kata Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim (Bebas-Bayan Baru) di Dewan Rakyat hari ini.

"Pembohongan demi pembohongan terus dilakukan tanpa sebarang rasa malu demi mencapai matlamat merampas Putrajaya. Bak kata seorang rakan beliau, itulah kelebihan Permatang Pauh, dia langsung tiada maruah dan harga diri," katanya ketika membahaskan usul Rancangan Malaysia Ke-10 (RMK-10).

Permatang Pauh adalah kawasan Parlimen yang diwakili Anwar.

Beliau berkata, antara pembohongan yang dilakukan Anwar ialah dalam isu APCO, skandal seks membabitkan seorang Ahli Dewan Undangan Negeri Parti Keadilan Rakyat (PKR), isu judi di Sabah serta tuduhan kononnya Ahli Parlimen daripada PKR ditawarkan RM2 juta untuk lompat parti.

"Sekarang beliau membawa dongeng baru kononnya kami menerima sogokan RM2 juta. Saya tahu beliau membuat pembohongan itu kerana terdesak kerana beberapa cabang PKR bercadang mengemukakan usul undi tidak percaya terhadap beliau semasa kongres PKR di Kota Baharu baru-baru ini," katanya.

Zahrain adalah antara beberapa wakil rakyat PKR yang berpaling tadah meninggalkan parti itu dengan alasan hilang kepercayaan terhadap Anwar.

Zahrain juga menasihatkan Kerajaan Persekutuan supaya tidak mengikut kerajaan Selangor yang membuat janji setinggi langit.

"Kalau air laut dijadikan tinta nescaya tidak cukup untuk menulis janji-janji mereka," katanya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails