BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Tuesday, August 10, 2010

baca pulak komen siBanggan Muda...ha ha ha

lucu betoi dengan perangai dan komen-komen simamak Melayu..dari Penang..piang piang belaka..MACAM BODOH SPRINGGGGG...TARIK KENA TOLAK PUN KENA...TETAP BODOH..HA HA HA
baca selanjutnya:
Pengerusi biro ekonomi Pemuda Umno negeri, Aziaan Ariffin menuduhkan kerajaan negara mendiskriminasi peniaga kecil Melayu.

"Selepas kerajaan negeri merobohkan gerai penjaja Melayu, sekarang ia menghalang pula peniaga Melayu daripada mencari makan," katanya kepada wartawan.

"Ini menunjukkan bahawa para pemimpin DAP mengamalkan pilih kasih dan memaparkan sikap yang sangat rasis. Pemuda Umno Pulau Pinang akan bertindak lebih agresif jika masalah ini tidak diselesaikan segera," katanya.

Sementara itu, pengurus kanan PDC Properties, Mohd Bazid Abdul Kahar pula berkata, keadaan tersebut tidak ada kena mengenai dengan soal perkauman.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails