BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Wednesday, September 21, 2011

Apa sudah Jadi....?????..Melaka mau mari ke..?


Yang ini lagi OK dari si Ramaja tu...ini hasil yang mampu kita berikan Pada Rakyat selepas 54tahun Merdeka..

Remaja cabul ibu tiri ditahanSUBANG JAYA: Seorang remaja lelaki bukan saja mengamuk malah bertindak lebih keji hingga sanggup mencabul kehormatan ibu tirinya sendiri selepas mengheret wanita terbabit ke belakang rumah mereka di Taman Bukit Pelangi, di sini, malam kelmarin.

Remaja terbabit bagaimanapun ditahan di rumahnya selepas mangsa membuat laporan polis dengan ditemani suaminya.


Dalam kejadian yang berpunca daripada sedikit perselisihan faham antara mereka kira-kira jam 8 malam itu, mangsa berusia 33 tahun dikatakan bertikam lidah dengan anak tirinya itu sebelum suspek naik angin dan memecahkan pasu dalam rumah berkenaan.

Sumber berkata, remaja berusia 17 tahun itu menarik tangan ibu tirinya dan mengheretnya ke belakang kediaman mereka sebelum meraba seluruh badannya.


“Mangsa hanya mampu merayu supaya dilepaskan, tetapi tidak diendahkan anak tirinya itu menyebabkan mangsa menjerit meminta tolong.


“Suspek yang terkejut menghentikan perbuatan itu sebelum mengarahkan mangsa tidak memberitahu sesiapa mengenai kejadian itu,” katanya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails