BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Friday, September 30, 2011

Setakat ini di1malaysia .Isteri Rogol Suami dah cukup famous..tapi yang ini fesyen baru.

KALAU SETAKAT ISTERI ROGOL SUAMI DAN MANGLI DI1MALAYSIA,TAPI SELALUNYA MEDIA 3/4 SUKU JADIKAN ITU BERITA HEBAT..DLM KES INI YANG TERBARU..SUAMI PULAK ROGOL ISTERI...ADOOOI..tapi apa pun Tuan Tuan Hakim 1Malaysia hebat dlm kes kes sebegini...dah tentu akan dapat pengadilan yang saksama.?????khik khuik

Suami ikat, perkosa isteri degil

Oleh Raja Noraina Raja Rahim
hmetro.com.my

AMPANG: Akibat enggan mendengar cakap suami, seorang isteri diheret masuk ke dalam bilik di rumahnya di Pandan Indah, di sini, sebelum suaminya memaksa melakukan hubungan seks.

Dalam kejadian kira-kira jam 4 petang itu, mangsa yang berusia 29 tahun diperlakukan sedemikian disebabkan kedegilannya yang berkeras untuk pergi ke jamuan makan malam anjuran pejabatnya biarpun ditegah suaminya.

Suami mangsa yang berusia 29 tahun tidak membenarkan mangsa pergi ke jamuan itu kerana mahu membawanya pulang ke rumah ibunya yang berhampiran rumah mereka bagi menghadiri majlis kenduri pada malam sama.

Mangsa yang tidak berpuas hati dengan perbuatan suaminya membuat laporan di Balai Polis Pandan Indah, di sini.


Menurut sumber, kejadian itu bermula selepas suami mangsa melihat isterinya itu bersiap untuk pergi menghadiri jamuan makan malam anjuran pejabatnya.


“Bagaimanapun, suami mangsa hairan apabila melihat mangsa bersiap seolah-olah mahu keluar menyebabkan dia bertanyakan ke mana isterinya hendak pergi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails