BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Thursday, December 30, 2010

Pihak berwajib sibuk jadi baruah Pihak tertentu dan berpolitik...akhirnya..

hasil pihak-pihak berwajib sibuk jadi baruah demi kepentingan UMNOBN..keselamatan rakyat diabaikan..

Warga emas mati dipukul


Jiran mengunjungi rumah Perumal (gambar kecil) yang dibunuh selepas disamun di Taman Gopeng Jaya, Ipoh semalam.


GOPENG - Bukan sekadar disamun malah seorang warga emas turut dipukul sampai mati menggunakan besi paip oleh sekumpulan penjenayah yang memasuki rumah mangsa di Taman Gopeng Jaya di sini semalam.

Ketua Polis Daerah Kampar, Supritendan Abdul Aziz Salleh berkata, semasa kejadian pada pukul 2.30 pagi hanya mangsa, V. Perumal, 67, dan isterinya yang berusia 60-an berada di rumah teres itu sebelum rumah pasangan itu diceroboh empat lelaki yang menutup muka masing-masing menggunakan tuala.

Dua daripada empat penceroboh itu bersenjatakan sebatang besi paip dan pisau.

"Perumal kemudian diikat kedua-dua belah kaki dan tangan manakala isteri Perumal pula diugut dengan sebilah pisau," kata beliau ketika dihubungi di sini semalam.

Menurut beliau, Perumal kemudian dipukul beberapa kali menggunakan batang besi paip selepas mangsa dipercayai enggan memberi kerjasama untuk menyerahkan barang kemas kepada penjenayah itu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails