BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Saturday, November 5, 2011

Maruah dijadikan sandaran utk kemewahan..

siapa yang bersalah...diri sendiri ,kaum keluarga,pemerentah atau lelain..:saya tetap dengan Pendirian...Pemerentah memainkan peranan yang penting dalam perkara perkara sebegini,walau pun ada kesalahan diri dan keluarga..Tapi pemerentah sebagai Pemegang Kuasa..apa tindakan mereka ,apa usaha usaha mereka dalam mendidik rakyat dan kalau ada rakyatnya engkar apa tindakan mereka setakat dendan 3,4 ratu atau 1,2 ribu dan perangai yg dipamerkan sipemerentah 2x5 5x2...hampeh..

Bini hujung minggu

hmetro.com.my

BERLINDUNG...Rita berkongsi kisah kehidupannya bersama Rahayu (kiri) di Rumah Sinar Sofia.
BERLINDUNG...Rita berkongsi kisah kehidupannya bersama Rahayu (kiri) di Rumah Sinar Sofia.

JOHOR BAHRU: Kemaruk ingin hidup mewah menyebabkan segelintir wanita tempatan menggadai maruah melalui ‘pakej abang Singapura’ ditawarkan pelancong lelaki negara berkenaan yang bersedia memenuhi apa saja permintaan ‘gundik’ mereka termasuk menyediakan rumah dan kereta selain elaun ribuan ringgit setiap bulan.

Kewujudan pakej maksiat itu didedahkan bekas kerani dikenali sebagai Rita, 28, hasil pengalamannya mendapatkan wang secara mudah dengan menjadi teman termasuk menyerahkan tubuh kepada lelaki hidung belang dari republik berkenaan setiap kali mereka berkunjung ke sini, terutama pada hujung minggu.

Rita mendakwa pembabitannya dalam kegiatan itu bermula daripada perkenalan dengan seorang lelaki dari Singapura menerusi laman web sosial yang dikenali sebagai Sam yang juga kontraktor.

Menurutnya, pada awalnya dia menganggap Sam rakan biasa, namun hubungan mereka semakin rapat hingga pada satu hari lelaki itu menawarkan pakej untuk dia memperoleh wang dengan mudah dan hidup mewah.


“Sam yang sudah berkeluarga menyatakan dia mencari teman kerana kesunyian setiap kali berurusan di bandar raya ini pada setiap hujung minggu

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails