BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Tuesday, April 27, 2010

SEMALAM,HARIINI,ESOK..mediaUMalaysia,BHarian..cuti...????

KERANA TERLALU LETIH..SEMUA PEMBERITA MEDIA PEMBODEK umnbn DIBERIKAN cuti-kHAS?...CUTI CUTI MALAYSIA..KOT..
JADI SEBAB ITU MARI KITA SAMA-SAMA SEBARKAN BERITA DIBAWAH INI...
ANAK BEKAS TIMBALAN PERDANA MENTERI...BUKAN ANAK ZAHRAIN ATAU ZULKULIM....BUKAN JUGA PENIPU DARI BGN SARAI....YANG MENGAKU KETUA WANITA PKR ....DAN JUGA BUKAN ADIK BERADIK.. RAJA KATAK TUA LAGI BODOH.. DARI PASIR BERDENGUSSSSS.......

Thamrin Ghafar: Sudah Tiba Masanya Saya Menyokong Pakatan Rakyat

SHAH ALAM 27 Apr - Bekas Exco Pergerakan Pemuda Umno Malaysia, Thamrin Ghafar menyifatkan sudah tiba masa bagi beliau menyokong Pakatan Rakyat setelah melihat penyelewengan dan penyalahgunaan kuasa berleluasa yang dilakukan oleh pimpinan Umno dan Barisan Nasional selama lebih 50 tahun mentadbir negara.

Bercakap kepada Suara Keadilan baru-baru ini anak mantan Timbalan Perdana Menteri, Tun Ghafar Baba itu berkata beliau sendiri tidak bersetuju dengan banyak dasar yang dilaksanakan kerajaan Umno-BN yang tidak memberi manfaat kepada rakyat dan negara.

"Saya dah mula sedar bahawa banyak isu yang saya sendiri tidak boleh terima tentang dasar Umno dan Barisan Nasional. Saya rasa sudah sampai masanya saya terpaksa mengubah sikap," kata Thamrin yang juga adalah bekas Pengerusi MARA.

Kehadiran beliau pada dua majlis utama semasa kempen pilihan raya kecil Parlimen Hulu Selangor telah mengejutkan penyokong Pakatan Rakyat.

Thamrin pertama kalinya hadir pada majlis Pidato Perdana anjuran Pemuda Pakatan Rakyat di Sg Buaya 24 April lalu dan juga ceramah 'grand finale' di Stadium Mini Kuala Kubu Baharu bersama-sama pimpinan Pakatan Rakyat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails