BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Saturday, July 10, 2010

Hebat tol..Malaysia...

thumbnail

sebelum ini..warga Mongol berkecai dibom,ini yg terbaru rentung dibakar..hebat-hebat NegaraKu..asyik warga asing kulit licin...siap kauorang..Guru kencing berdiri,murid kencing berselerak..ha ha ha ha ha..

Mayat berasap

AMPANG: Seorang wanita dipercayai warga Belgium ditemui rentung berhampiran keretanya di bahu jalan berhampiran rumah pam milik Syarikat Bekalan Air Selangor (Syabas) Menara Mutiara, Ampang, di sini, petang semalam.

Dalam kejadian jam 3.30 petang itu, mangsa ditemui dalam keadaan mengerikan dengan rentung hampir 90 peratus.


Ketua Polis Ampang Jaya, Asisten Komisioner Abdul Jalil Hassan, berkata mangsa dijumpai kakitangan Syabas yang kebetulan datang ke rumah pam berkenaan bagi memeriksa tahap tekanan air sebelum menghubungi polis.


“Kakitangan itu curiga selepas melihat ada sebuah kenderaan jip jenis Suzuki di bahu jalan berhampiran rumah pam itu sedangkan kawasan ini adalah agak sunyi dan berhampiran hutan.


“Dia cuba mendekati jip terbabit dan terkejut sejurus melihat satu mayat dalam keadaan rentung dan masih berasap dipercayai baru dibakar,” katanya.


Katanya, hasil siasatan lanjut ke atas nombor pendaftaran jip itu mendapati ia milik seorang wanita warga Belgium berusia 40-an.


Polis tidak menolak kemungkinan mayat yang rentung itu adalah wanita berkenaan.


“Bagaimanapun, kita (polis) masih mengesan pemilik jip terbabit. Mayat mangsa dihantar ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) untuk bedah siasat.


“Melalui pemeriksaan anggota forensik, dipercayai mangsa dipengsankan atau dibunuh sebelum dibakar. Mangsa kemungkinan dibakar antara jam 9 pagi dan 3.30 petang,” katanya ketika ditemui di sini.


Polis turut menemui satu pemetik api dan sebotol mineral yang dipercayai diisi minyak tanah berhampiran kawasan mayat mangsa ditemui.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails