BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Friday, July 2, 2010

Kalau dibuatnya SUP.......leeee

Lelaki mati dibunuh hingga terkeluar otak

KUALA LUMPUR - Seorang lelaki mati dibunuh dengan kejam sehingga terkeluar otaknya di sebuah rumah teres di Kampung Laksamana, Selayang di sini, hari ini.

Kejadian kira-kira jam 9.45 pagi itu, Amir Khan Abdullah @ Balwant Singh a/l Sarjan Singh, 53, ditemui di tilam dalam keadaan berlumuran darah dengan tujuh tikaman di kepala dan tiga tikaman di dada sebelah kiri.

Ketua Polis Daerah Gombak, Asisten Komisioner Abdul Rahim Abdullah berkata, kepala dan muka sebelah kiri mangsa turut dihentak dengan menggunakan objek keras dan tumpul sehingga menyebabkan darah terpercik dan terkeluar otak.

Menurutnya, polis menerima panggilan adik lelaki mangsa yang berusia 47 tahun bahawa Amir Khan ditemui mati di rumah dan polis bergegas ke rumah berkenaan serta menemui mayat mangsa di tilam dalam sebuah bilik.

"Banyak kesan darah terpercik ditemui di dinding tempat mayat mangsa ditemui, mangsa dipercayai bergelut dengan seseorang sebelum dibunuh," katanya.

Beliau berkata, mayat lelaki itu ditemui dengan kepala ditutup dengan bantal dan hanya memakai seluar pendek serta tidak berbaju.

Polis menahan adik lelaki mangsa bagi membantu siasatan dan menemui sebilah pisau sepanjang 31cm di bawah tilam di biliknya.

Katanya, mangsa dan adiknya yang tidak mempunyai pekerjaan tetap, tinggal berdua di rumah itu dan keadaan rumah berkenaan berselerak dan kotor seperti sarang penagih.

“Hasil siasatan awal mendapati Amir Khan mempunyai dua rekod jenayah membabitkan dadah dan mencuri, manakala adiknya mempunyai satu rekod jenayah mencuri.

“Mayat Amir Khan dihantar ke Hospital Selayang untuk bedah siasat,” katanya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails