BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Sunday, October 2, 2011

Bodoh Bodoh UMNO..ada lagi ramai Pengampunya Biool

KALAU DAH NAK JALAN,PERBETUL RUMAH SERTA BANTUAN..WAKIL RAKYAT KEPALA BATAS ITU SIAPA NAMANYA>>YB ABDULLAH AHMADA BADAWI...DIA INI WAKIL PAS ATAU WAKIL POS..?TANYA KAT 37 ORG YANG UMNO KUTIP ENTAH DIMANA..?BODOH PIANG NAMANYA: Kepala Batas Ahli Parlimennya ialah Pak Lah dari UMNO manakala tiga DUN di kawasan tersebut iaitu Pinang Tunggal, Bertam dan juga Penaga juga dikuasai oleh UMNO.KHIK KHIK..DAH SAH YANG 4 EKOR INI TAK BUAT KERJA..TAPI OLEH KERANA TAHAP BANGGAN SI37 INI KELUAR PAS MASUK UMNO..KHUIK KHUIK...betol punya lawak le Media 3/4umno...adohhhh

"""“Pas banyak pembohongan. Mereka tidak bantu dan tunaikan janji kepada rakyat berbeza dengan perjuangan UMNO. Minta jalan baru, perbetul rumah rosak serta bantuan untuk keluarga, semua tidak dapat,” katanya selepas menyerahkan 37 borang keanggotaan UMNO itu.

Sementara itu, Anggota Dewan Undangan Pulau Pinang kawasan Penaga, Datuk Azhar Ibrahim berkata ini merupakan detik sejarah di kawasan tersebut kerana sekumpulan anggota Pas keluar parti dan menyertai UMNO.

“Ini yang dimimpikan selama ini… kalau dulu cuma seorang atau dua sahaja yang keluar parti tetapi kali ini sebanyak 37 anggota Pas.""""
No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails