BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Wednesday, October 5, 2011

Tangkap suka suka..selepas itu dimahkamah bebas ikut suka..


INI BILA MAU KENA CEKUP..?

TANGKAP SUKA SUKA..DIMAHKAMAH BEBAS IKUT SUKA..AWAT JADI GITU..DEPA INGAT BOLEH TANGKAP SESUKA HATI DAN BEBAS SESUKA HATI KE....APA KATA SAMAN BALIK AJE SIPENANGKAP ITU..
Ahli majlis lepas tuduhan pakai baju BERSIH
Mahkamah Majistret Kajang hari ini melepas tanpa membebaskan sepuluh ahli majlis daerah itu daripada tuduhan membuat kenyataan bergambar melalui baju untuk organisasi yang menyalahi undang-undang, BERSIH 2.0.

Peguam kumpulan itu Lim Lip Eng berkata, majistret A Akhiruddin @ Boy Acho membuat keputusan itu setelah Timbalan Pendakwaraya (DPP) Mohd Azahari Harun membuat permohonan itu.

"Bila kami sampai ke mahkamah, DPP beritahu majistret mereka mendapat arahan daripada Pejabat Peguam Negara untuk melepas tanpa membebaskan (semua ahli majlis)," kata Lim.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails