BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Saturday, February 5, 2011

OOOOOOH SERONOK GILER AKU...NAIK LAGI BAGUSSSS

BAGUSSSSSSSSSS SANGAT..NAIK LAGI..PELARASAN LAGIII..UMNO TERUS MAJUUU..RAKYAT TERUS KECUTTT....KITA AKAN SOKONG LAGI DLM PRU 13...PENOROKA FELDA DAN ORG KAMPUNG JGN LUPA ..BERILAH SOKONGAN TAK BERBELAH BAGI..SUPAYA SENANG RAKYAT TERBELAH..HA HA HA..

Harga minyak bakal melambung

KUALA LUMPUR – Krisis politik di Mesir jika dibiarkan berpanjangan dibimbangi mengakibatkan harga minyak dunia terus melambung sekali gus akan turut memberi kesan buruk kepada ekonomi negara.

Pakar ekonomi, Datuk Mohd. Salleh Majid (gambar) berkata, krisis tersebut yang sudah pun berlarutan lebih seminggu telah mengakibatkan kenaikan harga bahan bakar dunia kepada kira-kira RM310 setong ketika ini.

Menurutnya, keadaan itu berlaku apabila aktiviti ekonomi menerusi Terusan Suez, Mesir yang merupakan laluan tunggal perdagangan yang menghubungkan Eropah dan Asia sudah mula terganggu.

“Jika terusan itu terganggu, ia sudah pasti menimbulkan masalah paling besar iaitu harga minyak dunia terus meningkat termasuk di negara kita,” katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails