BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Friday, February 4, 2011

Sejarah Pencuri pernah mengaku Mencuri..?

adakah woooi ..sejarah penyamun mengaku..saya merompak wang sebanyak rm101 tunai..?ada ke woii.?lelain luorang sendiri tambah..

Polis nafi rompak wanita hamil
Polis telah menafikan merompak Chow Soo Meng, 36, ketika mereka menahannya di kedainya di Sungai Buloh Isnin lalu.

arjunaidi mohamedBercakap kepada akhbar Star, Penolong Pesuruhjaya Arjunaidi
Mohamed semalam menafikan anggotanya mencuri RM20,000 dan beberapa barangan lain seperti yang didakwa wanita itu, yang hamil lapan bulan.

Menurut Arjunaidi, polis hanya merampas RM15,900 sebagai sebahagian daripada penyiasatan.

Para penyiasat mengesyaki wang itu, yang masih dalam simpanan polis, mungkin hasil keuntungan haram.

Arjunaidi mengesahkan polis memang memotong jeriji kedai tersebut selepas Chow enggan membukanya, tetapi sedang menyiasat tuduhan bahawa dia ditampar.

"Kami akan menyiasat dakwaannya yang dia ditampar dan jika tuduhan itu benar, saya akan mengambil tindakan terhadap mereka yang bertanggungjawab," katanya kepada Star.

NONEDalam laporan polisnya Selasa lalu, Chow (kanan) berkata, polis merampas RM20,000, enam botol minuman keras, rokok, oren
mandarin, beberapa kartun minuman tin, 30 SIM kad sim dan sistem CCTV di kedainya.

Dia mendakwa, apabila dia meminta balik wang RM20,000 tersebut, polis memintanya jangan menjadikannya satu isu atau dia akan ditangkap semula.

Chow dibebaskan pada malam Isnin selepas dia dibawa ke Jabatan Kastam di Kelana Jaya kerana tidak membayar cukai minuman keras dan rokok.

Dia telah diminta melaporkan diri semula di Jabatan Kastam pada 2 Mac.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails