BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Friday, April 8, 2011

Haru lagi Biruuuuuuuuu..

SEBELUM..INI GURU BALUN MURID SAMPAI MATI..INI SEKARANG MURID BALUN GURU SAMPAI KEMEK HIDUNG...dimana kesudahaannya..? haru lagi biru..semua sistem ,pelajaran dan termasuk sistem pemerentahan sekarang banyak sangat bergantung dengan PUNGGOK DAN BXRXT..itu masaalah asasnya....SEMUA BERPUNCA DARI K`JAAN YANG SEMAKIN TIDAK PRIHATIN KEPADA NEGARA DAN RAKYAT..`Pimpinan lebih menjaga dan ambil tahu kedudukan dan kaum keluarga mereka sahaja..nak biarkan lagi mereka mereka ini menjadi PIMPINAN NEGARA 1MALAYSIA lagi ke..?

Guru retak batang hidung ditumbuk pelajar

KANGAR - Seorang guru cedera di bahagian hidung setelah ditumbuk oleh seorang pelajar ketika cuba mendapatkan penjelasan mengenai satu kes pergaduhan di Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Jaafar Hassan, Padang Besar dekat sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 12.30 tengah hari itu, guru tersebut, Mariati Matail, 37, retak pada batang hidung akibat ditumbuk oleh pelajar tingkatan dua berkenaan di koridor bangunan sekolah itu.

Ketika kejadian, Mariati yang mengajar subjek Sejarah terserempak dengan pelajar terbabit yang dipercayai terlibat dalam pergaduhan dengan pelajar lain.

"Saya panggil pelajar itu dan mahu membawanya ke bilik guru untuk mendapatkan penjelasan mengenai pergaduhan itu.

"Bagaimanapun dalam perjalanan ke bilik itu, tiba-tiba dia menumbuk hidung saya," katanya ketika ditemui di Hospital Tuanku Fauziah (HTF) di sini semalam.

Akibat tumbukan tersebut, hidung Mariati berlumuran darah dan dia kemudian bergegas ke sebuah klinik untuk mendapatkan rawatan sebelum dirujuk ke HTF.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails