BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Saturday, March 6, 2010

JADIiiiiiiiiiii..


Jom DEMONSTRASI desak 'katak' letak jawatan Ahad ni

Sumber : ABO
Semalam aku dapat maklumat dari perawi yang aku anggap 'adil'. Dia hantar kat aku satu sms yang dia bagitau dapat dari 'penganjur' demonstrasi tu sendiri.

SMS tu berbunyi

7-3-10 Ahad DEMONSTRASI 4ptg d rmh hj karim sg bogak, mat sabu & mahfuz akan hadir
Sat tadi aku baru hubungi 'penganjur'. Dia kata memang jadi. Dia kata ramai yang tak puas hati dengan demo hari tu pasai tak boleh pi demo sama. Depa marah buat hari hari bekerja, macamana depa nak berdemo sama. Tu yang depa suruh buat hari minggu tu.


Jadiny, kepada semua ahli dan penyokong Pakatan Rakyat, jom turun ramai-ramai, kita tunjukkan yang kita bukan main-main suruh 'katak' temperai letak jawatan.


Jom ramai-ramai sertai
DEMONSTRASI
Desak KATAK Letak Jawatan
tarikh
7 Mac 2010 (Ahad)
masa
4 petang
tempat
Rumah Hj Karim (Paksu Karim)
Sungai Bogak, Bagan Serai
(Di Tepi Mainroad Bagan Serai ke Parit Buntar)
Dinasihatkan bawa peralatan untuk demonstrasi seperti
Air mineral, tuala kecil dan garam secukup rasa sebagai persediaan.Kata perawi tu pengunjur mintak permit, tapi katanya lagi, "polis bagi ka tak bagi permit demo kita jalan jugak"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails