BIJAN

TABUNG PRIHATIN

"TABUNG PRIHATIN" PAS KAWASAN BUKIT GANTANG;;DERMA BAGI MEMBANTU ANAK YATIM/FAKIR MISKIN/OKU DAN YANG MEMERLUKAN...PADA YANG BERHAJAT SALURKAN SUMBANGAN ANDA MELALUI AKAUN "MAYBANK:NO AKAUN:"558051304442"..MAKLUMKAN SUMBANGAN ANDA KETALIAN:012-4282010/019-5205025/019-5789690.TQ

Monday, May 2, 2011

ha ha ..jangan jangan macam cerita VCD Lucah Terbitan Datuk Tolol...tak..?

hi hi hi berapa kalidah Osama meninggal da kenapa yg umumnya siOabama..?jangan jangan kes macam kes vcd terbitan 3 datuk Tolol tak..?
TAPI YANG PASTI PATAH TUMBUH HILANG BERGANTI...SATU OSAMA HILANG BERBELAS OSAMA AKAN DIGANTI...itu pun kalau benar siOsama ini seorang Oejuang Kebenaran Islam..

Osama Laden meninggal dunia

Musuh nombor satu Amerika Syarikat, Osama Laden meninggal dunia dan pengumuman rasmi berhubung perkara telah dibuat oleh Presiden Barack Obama.

NONEWartawan Al Jazeera di Kabul berkata, pihak berkuasa Afghanistan mengesahkan kematian pemimpin Al Qaeda itu dan mayat Osama kini berada dalam tangan Amerika Syarikat.

Allahyarham dibunuh di Pakistan dalam serangan pada Ahad.

Osama, hartawan kelahiran Arab Saudi itu menjadi buruan Amerika Syarikat apabila dikatakan terlibat dalam perjuangan bersenjata di seluruh dunia.

Antaranya, deliau dilaporkan sebagai pihak di belakang serangan 11 September ke atas negara kuasa besar dunia itu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails